Van der Vaart looft oud-ploeggenoot: 'Kan nog zes jaar door'

Van der Vaart looft oud-ploeggenoot: 'Kan nog zes jaar door'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 22:24ma 03-08-2020 om 22:24

Rafael van der Vaart is vol lof over Sergio Ramos, zijn oude ploeggenoot bij Real Madrid. Hij denkt dat de Spanjaard nog een paar jaar meekan in het topvoetbal.

Van der Vaart speelde bij Real Madrid van 2008 tot 2010 samen met Ramos, die zelf al vijftien jaar actief is in Bernabéu. "Voor mij is hij de beste verdediger ter wereld", zegt Van der Vaart bij Stats Perform News. "Toen ik bij Real Madrid speelde, was hij 21 of 22 en bruiste hij van de energie. Hij was overal: bij vrije trappen, corners, overal."

"Nu is het anders, hij heeft nu meer focus. De focus ligt meer op winnen en hij doet alles om dat te bereiken", zegt Van der Vaart. "Hij heeft veel kracht en uithoudingsvermogen en daarom is hij zo belangrijk voor het team en zijn er zoveel prijzen gepakt. Zijn lichaam is ongelooflijk, het is net een machine."

Ramos heeft zijn beste tijd nog niet gehad, zegt Van der Vaart. "Toen ik laatst een wedstrijd van hem zag, dacht ik: hoe oud is hij? 34? Ik denk dat hij nog zes jaar door kan gaan. Ik heb zoveel respect voor hem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Ramos kan tot zijn 40e door

(1101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws