'Er worden zó ontzettend veel spelers aangeboden, dat is echt onvoorstelbaar'

'Er worden zó ontzettend veel spelers aangeboden, dat is echt onvoorstelbaar'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 12:24do 06-08-2020 om 12:24

Jan Streuer komt handen en voeten tekort bij de samenstelling van de nieuwe selectie van FC Twente. De telefoon van de technisch directeur staat roodgloeiend, vertelt hij voor de camera van 1Twente.

"Absoluut, er worden zó ontzettend veel spelers aangeboden. Dat is echt onvoorstelbaar", reageert Streuer op de vraag of hij druk is. "Ze komen overal vandaan, maar het is onmogelijk om al die spelers te bekijken. We willen spelers die we zelf goed kennen. Het is gewoon moeilijk om een speler te halen uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika."

De prioriteiten in Enschede zijn na de komst van Gijs Smal, Vaclav Cerny, Kik Pierie, Nathan Markelo, Lazaros Lamprou en Alexander Jeremejeff duidelijk: de komst van Ajax-aanvaller Danilo Pereira moet volgens Streuer 'deze week rondkomen', terwijl er nog wordt gezocht naar een aanvallende middenvelder en centrale verdediger.

"We missen nog een aanvallende middenvelder die scoort en assists geeft", aldus de Twente-directeur. "En we hebben nog een centrale verdediger nodig, zeker na de blessure van Kik Pierie. Heel vervelend, met name voor die jongen zelf. Als je nog een blessure krijgt, heb je achterin écht een probleem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws