'Feyenoord maakt donderdag komst van 19-jarige Bernardo Silva wereldkundig'

'Feyenoord maakt donderdag komst van 19-jarige Bernardo Silva wereldkundig'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 19:13wo 12-08-2020 om 19:13

Bernardo Neves Jesus Gouveia Silva, ofwel Bernardo Silva, staat op het punt om zijn contract bij Feyenoord te ondertekenen. De 19-jarige middenvelder uit Portugal zal een directe versterking zijn voor het Onder-21 team van de Rotterdammers.

Feyenoord Transfermarkt, dat doorgaans dicht op het vuur zit, meldt dat Bernardo Silva terug is in Rotterdam en dat hij morgen zijn contract in De Kuip zal gaan ondertekenen. Feyenoord hoeft geen transfersom te betalen voor het 19-jarige talent, dat in eerste instantie zal aansluiten bij het beloftenelftal onder leiding van trainer Rini Coolen. Bernardo Silva, niet te verwarren met zijn naamgenoot die bij Manchester City speelt, is 'een directe versterking' voor Coolen.

Trainer Dick Advocaat hoopt al langer op versterkingen voor het eerste elftal, maar vooralsnog probeert technisch directeur Frank Arnesen het tweede elftal te versterken met het oog op de toekomst. Ook de aanstaande transfer van Francesco Antonucci, die naar alle waarschijnlijkheid van AS Monaco wordt overgenomen, is daar een voorbeeld van. Hij zal pas in de zomer van 2021 aansluiten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Maakt Feyenoord komend seizoen kans op de landstitel?

(2964 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws