'Chelsea gaat na Ziyech en Werner voor nieuwe transfercoup met Thiago Silva'

'Chelsea gaat na Ziyech en Werner voor nieuwe transfercoup met Thiago Silva'

20-08-2020 12:44
25

Thiago Silva ziet mogelijk op 35-jarige leeftijd zijn Premier League-droom in vervulling gaan. Chelsea heeft zich gemeld voor de Braziliaanse verdediger van Paris Saint-Germain, meldt The Telegraph.

Chelsea kreeg afgelopen seizoen liefst 54 goals tegen, het meest van alle topclubs in de Premier League. Frank Lampard is daardoor op zoek naar defensieve versterking. Volgens The Telegraph is Silva een optie. De ervaren verdediger is na de Champions League-finale tussen PSG en Bayern München transfervrij.

Wedden

Meer odds

AC Milan en Fiorentina hebben ook interesse getoond, maar Silva heeft in de herfst van zijn carrière nog een Premier League-droom. Chelsea wil die in vervulling laten gaan en heeft een tweejarig contract aangeboden. Silva moet wel instemmen met een significante salarisverlaging: bij PSG strijkt hij elke maand 1,4 miljoen euro op.

Als de transfer van de grond komt, wordt Silva na Hakim Ziyech en Timo Werner de derde topversterking van Chelsea deze zomer. The Blues zijn ook bezig met Bayer Leverkusen-ster Kai Havertz. Silva speelde acht jaar bij PSG en was met de Franse grootmacht zeven keer de beste van de Ligue 1.