Moeizaam eerste seizoen bij Feyenoord: 'Probeer positieve dingen eruit te halen'

Moeizaam eerste seizoen bij Feyenoord: 'Probeer positieve dingen eruit te halen'

25-08-2020 11:03
24

George Johnston hoopt dit seizoen zijn definitieve doorbraak te maken bij Feyenoord. De verdediger kende een moeizaam eerste jaar in Rotterdam, maar kijk vol goede moed uit naar het nieuwe seizoen.

"Het gaat goed met me. Ik ben fit, train goed en voel vertrouwen op trainingen en in wedstrijden", geeft Johnston aan voor de camera van FOX Sports. "Hopelijk kan ik dat vasthouden en beter worden."

De Engelsman kan zowel als linksback als centraal achterin uit de voeten, maar heeft wel een voorkeur. "Centraal achterin, maar het maakt me natuurlijk niet uit, zolang ik maar op het veld sta. Dat is het belangrijkste. Ik vind het allebei prima om te doen."

Het eerste seizoen van Johnston in Nederland was een lastige, geeft hij toe. "Ik ben verhuisd naar een ander land en probeer de positieve dingen eruit te halen. Hopelijk heb ik er dit seizoen voordeel van. Het was een grote verandering voor mij en ik heb elke dag nieuwe dingen geleerd. Op het veld en erbuiten. Daar ga ik dit seizoen profijt van hebben."