'Ik richt me nu helemaal op Ajax en doe m'n uiterste best om hier beter te worden'

'Ik richt me nu helemaal op Ajax en doe m'n uiterste best om hier beter te worden'

26-08-2020 12:58
32

Sergiño Dest leek afgelopen voorjaar hard op weg naar Bayern München en werd ook gelinkt aan Juventus, maar is voorlopig nog altijd speler van Ajax. De negentienjarige vleugelverdediger liet na het oefenduel met Hertha BSC weten dat dit voorlopig ook zo zal blijven.

Dest speelde negentig minuten mee tegen Die Alte Dame en stond na afloop het ANP te woord. Hij kreeg vragen over de transfergeruchten rondom zijn persoon, maar hield zich op de vlakte. "Daar ben ik op dit moment niet mee bezig", aldus de in Almere geboren back met de Amerikaanse voetbalnationaliteit. "Ik richt me nu helemaal op Ajax. Ik doe mijn uiterste best om hier beter te worden."

Begin februari werd Dest voor het eerst aan Bayern München gelinkt. De international van de Verenigde Staten werd door BILD al in Duitsland gespot en een transfer naar Der Rekordmeister leek een kwestie van tijd. Na de uitbraak van het coronavirus is die deal echter 'on hold' gezet door de kersverse Champions League-winnaar. Later werd hij in het Italiaanse geruchtencircuit aan Juventus gelinkt.