Van der Vaart ergert zich en doet oproep aan 'stiekeme' Messi: 'Ik wil het weten'

Van der Vaart ergert zich en doet oproep aan 'stiekeme' Messi: 'Ik wil het weten'

31-08-2020 07:00
84

Rafael van der Vaart doet een oproep aan Lionel Messi: vertel alle voetbalvolgers hoe het daadwerkelijk zit. De Argentijnse vedette ligt op ramkoers met FC Barcelona.

Messi voelt zich geen Barça-speler meer en stuurt aan op een transfervrije breuk. Eén van de redenen dat Messi rebelleert, is naar verluidt een gesprek met de Nederlandse trainer. Die gaf hem te kennen dat zijn privileges voorbij zijn. Daarnaast kreeg boezemvriend Luis Suárez van Koeman te horen dat hij moest vertrekken.

Wedden

Meer odds

"Het is toch verschrikkelijk als Messi daarom boos is?", reageert Van der Vaart bij Studio Voetbal. "Ik geloof het niet." Ook Pierre van Hooijdonk snapt er weinig van. "Koeman is toch niet wereldvreemd? Koeman weet dat toch? Hij weet toch ook dat je met Messi meer kans hebt om kampioen te worden?"

"Ik erger me op het moment ook aan Messi, maar hij is nog steeds de allerbeste speler. Je denkt toch niet dat Koeman thuis een plannetje aan het verzinnen is, zodat hij weggaat? Dat vind ik wel heel ver gedacht", vervolgt Van der Vaart, die opheldering wil.

"Het is geen prater, maar wij zijn allemaal fan van Messi en ik wil weten hoe het zit. Die jongen kan nu toch gewoon een interview geven of iets laten weten? Volgens mij is hij echt een speler die een beetje stiekem is, achter de ellebogen. Het is heel raar. Laat ons weten hoe het zit."