'Als ik met Donny aan het Facetimen ben, heeft hij altijd contact met Abdelhak'

'Als ik met Donny aan het Facetimen ben, heeft hij altijd contact met Abdelhak'

Gepubliceerd: donderdag 3 september 2020 om 08:44do 03-09-2020 om 08:44

In huize Nouri zijn ze blij voor Donny van de Beek, die volgend seizoen in het shirt van Manchester United te bewonderen is. Broers Abderrahim en Mo praten over rugnummer 34, de afgeketste transfer naar Real Madrid en de vriendschap tussen Abdelhak en Donny.

"Ik had er eerst geen woorden voor. En nu ben ik dankbaar. En ontzettend trots", vertelt Mo Nouri in gesprek met de NOS. Zijn broer Abderrahim vult hem aan. "Natuurlijk hebben heel veel spelers gekozen om met rugnummer 34 te spelen, maar bij Donny brengt dat een extra lading met zich mee. Er komt meer bij kijken. Zij hebben een speciale band."

Tijdens de winterstop van het vorige seizoen ketste een transfer naar Real Madrid af voor Van de Beek. Mo geeft aan dat er destijds geen teleurstelling te bespeuren was bij de Ajax-middenvelder. "Hij bleef gefocust. Hij ging door. En bleef goed spelen. En nu dit. Toen ik van Donny hoorde dat Manchester United interesse had, zei ik direct tegen hem dat hij het moest doen. Ik wist het al een tijdje."

"Donny is hier vaak", vervolgt Mo. "En als ik met Donny aan het Facetimen ben, heeft hij ook altijd even contact met Abdelhak. Hij vindt het nog wel erg lastig. Logisch ook. Het is ook erg gevoelig. Nog steeds."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws