L'Équipe: Barça doet openingsbod op Memphis, Lyon bepaalt nieuwe vraagprijs

L'Équipe: Barça doet openingsbod op Memphis, Lyon bepaalt nieuwe vraagprijs

07-09-2020 11:38
112

De droomtransfer van Memphis Depay naar FC Barcelona is nog niet rond, meldt L'Équipe. Maar: volgens de Franse sportkrant gaat de club van Ronald Koeman maandagochtend of -middag een openingsbod uitbrengen.

L'Équipe schrijft dat het een 'kwestie van uren' is, voordat Lyon bericht krijgt uit Barcelona. Het is de bedoeling dat Memphis op korte termijn de overstap maakt van Frankrijk naar Spanje. De 26-jarige aanvaller is nu nog bij Oranje, dat zich voorbereidt op de Nations League-ontmoeting met Italië.

Wedden

Meer odds

Memphis moet dertig miljoen euro kosten, meldt L'Équipe. Dat is vijf miljoen meer dan La Vanguardia meldde. De Spaanse krant pakte zaterdag uit met het nieuws dat Memphis hard op weg is naar Barcelona. Zijn contract loopt volgend jaar af.

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas verraste zondag door te onthullen dat naast Barcelona ook AS Roma in de markt is voor Memphis. Mogelijk probeert Aulas op die manier de prijs op te drijven. De kans is klein dat Samuel Umtiti in de deal wordt betrokken, aangezien Lyon niet overtuigd is van zijn komst.