Dromen van Oranje-uitnodiging bij Feyenoord: 'Ik wil het hoogst haalbare'

Dromen van Oranje-uitnodiging bij Feyenoord: 'Ik wil het hoogst haalbare'

11-09-2020 15:00
60

Justin Bijlow keerde afgelopen week met een goed gevoel terug bij Feyenoord na de interlandperiode met Jong Oranje. Bijlow zit goed in zijn vel en durft te dromen van het 'grote' Oranje, vertelt hij aan FOX Sports.

Op de vraag wat ervoor nodig is om in de toekomst de onbetwiste nummer 1 van Oranje te worden, heeft Bijlow een simpel antwoord. "Fit blijven." De jonge goalie van Feyenoord zegt het lachend en geeft aan dat hij samen met de keepertrainers zijn eigen ontwikkeling goed in de gaten houdt.

De nog onervaren doelman weet wat hem naast fit blijven nog meer te doen staat. "Gewoon zoveel mogelijk wedstrijden spelen, veel leren en dan zien we het in oktober wel." Bijlow is ambitieus en wil een vaste plek in de Oranje-selectie afdwingen. "Ik wil natuurlijk het hoogst haalbare halen, heb ik ook altijd gezegd."

Eerder deze week verliet Bijlow nog geblesseerd het trainingsveld. Achteraf bleek het mee te vallen, enkel zijn duim ging dubbel. Bijlow is van de partij wanneer Feyenoord het in Zwolle opneemt tegen PEC zaterdagavond (aftrap 20.00 uur).