Ihattaren aangepakt door Schmidt: 'Leeftijd dat hij nog beetje stoer moet doen'

Ihattaren aangepakt door Schmidt: 'Leeftijd dat hij nog beetje stoer moet doen'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 12:30do 17-09-2020 om 12:30

Roger Schmidt zette Mohamed Ihattaren op de bank tijdens de eerste wedstrijd van PSV tegen FC Groningen in de Eredivisie (1-3). PSV-icoon Björn van der Doelen maakt zich er totaal niet druk om en denkt dat het een goede keuze was van de oefenmeester.

Schmidt laat zich in zijn eerste periode in Eindhoven meteen gelden, tot genoegen van Van der Doelen. "Zo iemand heb je ook nodig denk ik", begint hij in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International

De trainer zette Ihattaren tegen Groningen op de bank, tot ongenoegen van de middenvelder zelf. "Over Ihattaren denk ik: zo'n mannetje is achttien, hij zit nog op een leeftijd dat je een beetje stoer moet doen", aldus Van der Doelen. "Iedereen is op die leeftijd op zoek naar: wat voor houding geef ik mezelf? Ik zag ook beelden van hoe hij er voor de wedstrijd bij zat. Hij is een groot talent, dat weet hij inmiddels wel."

Van der Doelen denkt dat Schmidt een duidelijk signaal af heeft gegeven naar Ihattaren. "De trainer doet er ook niet moeilijk over. Hij had gewoon even een draai om zijn oren nodig. Ik ben ervan overtuigd dat het een hartstikke goede jongen is, die ook nog eens goed kan voetballen", sluit het PSV-icoon af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws