Van de Beek komt in andere wereld terecht: 'De boodschappen waren al gedaan'

Van de Beek komt in andere wereld terecht: 'De boodschappen waren al gedaan'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 19:46za 19-09-2020 om 19:46

Laatste update: zaterdag 19 september 2020 om 19:49za 19-09-2020 om 19:49

Donny van de Beek merkte al snel na zijn transfer van Ajax naar Manchester United dat hij bij een heel grote club is beland. De 23-jarige middenvelder wordt in de watten gelegd door de Premier League-grootmacht, zo vertelt hij aan Ziggo Sport.

"We kwamen aan en je komt in een fantastisch huis terecht. De boodschappen waren al gedaan, alles gewoon", stelt Van de Beek. "Er staat elke dag een man klaar, die brengt mij naar de training. Als ik hem bel, dan komt hij mij ophalen en brengt hij mij. Mijn vriendin kan dan niet weg, dus ik ben natuurlijk veel thuis. Maar bij wijze van spreken brengt hij je overal heen. Het is eigenlijk gewoon absurd hoe goed alles hier geregeld is."

Ook op sportief vlak kan de Oranje-international zijn hart ophalen. "Als je ziet hoe die velden zijn bijvoorbeeld, zo goed, het zijn biljartlakens. Alles is gewoon goed, duidelijk geregeld. Ook op het veld. Als je ziet wat voor spelers, het positiespel, alles. Het is gewoon heel fijn om hier te spelen", besluit Van de Beek, die zaterdag in het Premier League-duel van United met Crystal Palace op de bank begon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws