'Voormalig Man United-wonderkind Morrison tekent maandag in Eredivisie'

'Voormalig Man United-wonderkind Morrison tekent maandag in Eredivisie'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 15:32zo 20-09-2020 om 15:32

Laatste update: zondag 20 september 2020 om 15:49zo 20-09-2020 om 15:49

Ravel Morrison komt naar de Eredivisie. Volgens Omroep West heeft ADO Den Haag een mondeling akkoord bereikt met het gewezen wonderkind uit Engeland.

Morrison ondergaat maandag een medische keuring en tekent aansluitend een contract in Den Haag. De 27-jarige middenvelder zit sinds de zomer zonder club na zijn vertrek bij Sheffield United. Bijna een jaar geleden was er ook al sprake van een transfer van Morrison naar ADO. Ook werd hij gelinkt aan Vitesse en FC Utrecht.

Morrison werd ooit als toptalent bestempeld bij Manchester United, maar wist nooit aan de verwachtingen te voldoen en is intussen uitgegroeid tot ware clubhopper. Hij speelde achtereenvolgens voor West Ham United, Birmingham City, Queens Park Rangers, Cardiff City, Lazio, het Mexicaanse Atlas, Östersund in Zweden, Sheffield United en Middlesbrough.

De Engels-Jamaicaanse Morisson kan zowel als middenvelder als aanvaller uit de voeten. ADO, dat zondag met 0-1 verloor van FC Groningen, versterkte zich eerder met Emilio Estevez, Peet Bijen, Amar Catic, Kees de Boer, Samy Bourard, Boy Kemper, Andrei Ratiu, Jonas Arweiler, Pascu, Ricardo Kishna, Lassana Faye, David Philipp en Ilay Elmkies.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws