Juventus draait er niet omheen en verwelkomt verloren zoon Morata op vliegveld

Juventus draait er niet omheen en verwelkomt verloren zoon Morata op vliegveld

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 07:02di 22-09-2020 om 07:02

Álvaro Morata zal na vier jaar terugkeren bij Juventus. La Vecchia Signora heeft in de nacht van maandag op dinsdag bevestigd dat een hereniging tussen beide partijen in de maak is.

De 27-jarige spits van – nu nog – Atlético Madrid vloog maandag naar Turijn: hij zette in de nacht van maandag op dinsdag voet op Italiaanse bodem, onder toeziend oog van de social media-afdeling van Juventus. Morata zal deze week medisch gekeurd worden door de club die hij tussen 2014 en 2016 al met veel succes diende. Volgens Italiaanse media gaat Juventus de Spanjaard eerst één jaar huren van Atlético Madrid en kan het in 2021 een koopoptie ter waarde van 45 miljoen euro lichten.

Sinds hij Juventus verliet, speelde Morata voor achtereenvolgens Real Madrid, Chelsea en Atlético. Vorig seizoen kwam hij tot zestien goals in 44 officiële wedstrijden namens Atlético, dat recentelijk nog 56 miljoen euro aftikte om hem definitief van Chelsea over te nemen. Morata zal echter plaats moeten maken voor Luis Suárez: de Uruguayaan stond aanvankelijk in de belangstelling van uitgerekend Juventus, maar is nu dus hard op weg naar Atlético.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws