VI: witte rook uit Amsterdam, Hansen tekent nieuw Ajax-contract tot medio 2023

VI: witte rook uit Amsterdam, Hansen tekent nieuw Ajax-contract tot medio 2023

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 11:43di 22-09-2020 om 11:43

Laatste update: dinsdag 22 september 2020 om 11:51di 22-09-2020 om 11:51

Ajax heeft een akkoord bereikt met Sontje Hansen over een nieuw contract. De aanvaller van Jong Ajax gaat later op dinsdag zijn handtekening zetten onder een nieuw contract tot medio 2023.

Dat meldt Voetbal International. Hansen is daarmee de volgende jongeling die zijn toekomst aan Ajax verbindt. Eerder sloot Ajax al nieuwe deals met Ryan Gravenberch, Devyne Rensch, Naci Ünüvar, Kenneth Taylor en Jurriën Timber.

Hansen maakt deel uit van een zeer talentvolle Ajax-lichting en maakte meerdere keren zijn opwachting in de vertegenwoordigende Nederlandse elftallen. Europese topclubs als Manchester City, Juventus en Internazionale hielden de verrichtingen van de Ajax-aanvaller nauwlettend in de gaten, maar Hansen kiest voor een langer verblijf in Amsterdam.

Hansen speelt vanaf zijn elfde in de jeugdopleiding van Ajax en zal dit seizoen voornamelijk met Jong Ajax actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller lag er de afgelopen periode uit met een enkelblessure, maar traint inmiddels weer volledig mee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws