Malen wijst naar De Boer: 'Hopelijk heeft de bondscoach dit gezien'

Malen wijst naar De Boer: 'Hopelijk heeft de bondscoach dit gezien'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 23:17do 24-09-2020 om 23:17

Donyell Malen had donderdag een groot aandeel in ruime zege van PSV op NS Mura in de derde voorronde van de Europa League (1-5). Hij hoopt dat de kersverse bondscoach Frank de Boer heeft gekeken.

Op de vraag van FOX Sports of hij 'de oude Donyell' heeft laten zien, antwoordt Malen: "Bij momenten... Ik kom van ver en weet van mezelf dat er altijd wat te verbeteren valt. Twee goals, maar ik had er wel meer kunnen maken. Maar over het algemeen ben ik wel blij, hoor."

Malen kreeg afgelopen zondag te horen dat hij in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal zit. Een opsteker, nadat hij lang uit de roulatie was met een knieblessure. "Heel mooi", reageert de PSV-spits, die hoopt dat De Boer zijn goals van donderdagavond ziet. "Ik denk dat de bondscoach ook voetbal kijkt, dus hopelijk heeft hij dit gezien."

PSV speelt volgende week tegen Rosenborg BK in de play-offs om een plek in de groepsfase van de Europa League. "Maar eerst Heracles", tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Malen, die in het vorige Europese seizoen twee keer scoorde in Trondheim. "Aan Rosenborg heb ik wel goede herinneringen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws