LIVE: wat een slotfase, gelijkmaker Brighton en winnende goal Fernandes (gesloten)

LIVE: wat een slotfase, gelijkmaker Brighton en winnende goal Fernandes (gesloten)

26-09-2020 12:15 Laatste update: 15:25
75

Manchester United had de start van de Premier League anders in gedachten. De mannen van manager Ole Gunnar Solskjaer verloren vorige week met 1-3 van Crystal Palace en zullen uit zijn op eerherstel. Mis hier niets van de wedstrijd tegen Brighton.

Het was voor Van de Beek niet de start waar hij op gehoopt had in het shirt van zijn nieuwe club. Hij maakte dan wel zijn eerste treffer voor United, voor de winst was het niet genoeg. Doelpunten van Andros Townsend en Wilfried Zaha (2x) deden The Mancunians de das om.

Wedden

Meer odds

Reden genoeg dus voor United om uit te zijn op revanche in de tweede speelronde van de Premier League. Dat moet gaan gebeuren op bezoek bij het Brighton van Davy Pröpper. Het is niet duidelijk of Pröpper fit genoeg is om te starten.

Afgelopen dinsdag werd er door United wel gewonnen in de League Cup. Op bezoek bij Luton Town werd het 0-3 door doelpunten van Juan Mata, Marcus Rashford en Mason Greenwood.

De wedstrijd tussen Brighton en United begint om 13.30 uur. In onderstaand liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.