Done deal: FC Groningen neemt na vier seizoenen afscheid van middenvelder

Done deal: FC Groningen neemt na vier seizoenen afscheid van middenvelder

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 21:07ma 28-09-2020 om 21:07

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 21:20ma 28-09-2020 om 21:20

FC Groningen en Eintracht Frankfurt hebben een akkoord bereikt over de transfer van Ajdin Hrustic. De overgang naar de Duitse club is per direct. Hrustic had bij Groningen nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Hrustic (24) maakte er nooit een geheim van dat hij deze transfer wilde maken. Nu heeft de middenvelder zijn zin gekregen. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus neemt op de clubsite afscheid van hem.

"Ajdin is één van de spelers in de huidige selectie van FC Groningen die het langst aan de club was verbonden. Hij heeft bij FC Groningen in alle opzichten een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt", zegt Fledderus.

"Ajdin heeft laten zien een uitstekende Eredivisie-voetballer te zijn en hij krijgt nu de kans zich te bewijzen in een groot voetballand", vervolgt de TD. "Wij zijn er trots op dat we opnieuw een speler rechtstreeks kunnen afleveren aan een grote Europese competitie als de Bundesliga. Wij gunnen Ajdin deze stap van harte, danken hem voor zijn inspanningen bij FC Groningen en wensen hem heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière."

Abdou Harroui is in beeld om Hrustic op te volgen, maar Groningen en Sparta zijn nog niet akkoord over de transfersom.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hrustic past in de Bundesliga

(489 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws