Plottwist in Breda: NAC kondigt toch langer verblijf van Van Hooijdonk aan

Plottwist in Breda: NAC kondigt toch langer verblijf van Van Hooijdonk aan

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 17:54wo 30-09-2020 om 17:54

Sydney van Hooijdonk blijft bij NAC. De spits heeft een aflopend contract in Breda en leek het Rat Verlegh Stadion nog deze transferperiode te verlaten, maar op de officiële kanalen heeft de club bekendgemaakt dat Van Hooijdonk toch blijft.

De leiding van NAC en de spits zijn niet tot een akkoord gekomen over een verlenging van het contract, maar er staat wel zwart op wit dat Van Hooijdonk tot het einde van het seizoen voor de Parel van het Zuiden zal spelen. Dat weet BN DeStem. Ook wordt het salaris van de spits met terugwerkende kracht vanaf 1 juli van dit jaar verhoogd.

In de toekomst zal NAC proberen om toch nog tot contractverlenging te komen met de zoon van oud-international Pierre van Hooijdonk, maar voor nu zijn de onderhandelingen stukgelopen op 'bepaalde bepalingen en voorwaarden in de verbintenis'. Dat betekent dat de spits na dit seizoen nog altijd gratis de deur uit kan lopen.

De speelkansen voor Van Hooijdonk onder trainer Maurice Steijn lijken toegenomen te zijn. Mario Bilate, de spits die tegen Finn Stokkers geruild werd bij RKC, kreeg de voorkeur. Die raakte echter geblesseerd in zijn eerste wedstrijd voor de Bredanaars.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws