Van der Heijden zet krabbel onder contract voor één jaar: 'Kunnen altijd praten'

Van der Heijden zet krabbel onder contract voor één jaar: 'Kunnen altijd praten'

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 08:50di 06-10-2020 om 08:50

Laatste update: dinsdag 6 oktober 2020 om 09:35di 06-10-2020 om 09:35

Jan-Arie van der Heijden kreeg aanbiedingen van FC Twente (in de winterstop), FC Emmen en verschillende clubs uit Turkije, maar besloot het avontuur bij Willem II aan te gaan. De verdediger wilde graag een buitenlandse transfer maken, maar vertrok liever niet naar Turkije.

"Een keuze op gevoel", geeft hij aan in gesprek met het Brabants Dagblad. "Bij Willem II had ik het beste gevoel. Mijn vriendin is zwanger van ons tweede kind. Dan ga je niet zomaar overal naartoe. Dan moet het echt top zijn. Dat was bij geen van de andere aanbiedingen het geval", aldus Van der Heijden, die na negen jaar terugkeert in Tilburg.

De interesse van Willem II kwam niet uit de lucht vallen. Van der Heijden sprak vorige week al met technisch directeur Joris Mathijsen. "Ik kreeg in die gesprekken het gevoel dat ze me echt wilden hebben", aldus de verdediger. "Willem II heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het doel is nu om mee te doen om kwalificatie voor Europees voetbal. Er staat een heel goede selectie."

Van der Heijden heeft een contract getekend voor één seizoen, zodat hij volgend jaar een stap naar een buitenlandse club kan maken. "Maar als het geweldig bevalt bij Willem II kunnen we natuurlijk altijd praten over contractverlenging", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws