'Ex-AZ'er Romero opeens persona non grata: Man U-teamgenoten beklagen zich'

'Ex-AZ'er Romero opeens persona non grata: Man U-teamgenoten beklagen zich'

13-10-2020 10:52
50

De spelers van Manchester United zijn niet te spreken over de manier waarop Sergio Romero behandeld wordt, bericht ESPN. De 33-jarige doelman uit Argentinië zit op een dood spoor op Old Trafford en wilde graag vertrekken tijdens de voorbije transferperiode, maar slaagde er niet in om weg te komen.

Everton wilde Romero huren, maar kon niet voldoen aan de vraagprijs van Manchester United: The Toffees schakelden vervolgens door en haalden Robin Olsen van AS Roma. Het ziet er ondertussen naar uit dat de voormalig AZ-doelman zijn laatste wedstrijd namens The Mancunians gespeeld heeft. Romero keepte normaal gesproken in de bekertoernooien en de Europa League, maar werd vorig seizoen gepasseerd voor de belangrijke wedstrijden tegen Chelsea en Sevilla.

Wedden

Meer odds

Daarnaast is hij niet ingeschreven voor het nieuwe Champions League-seizoen: David De Gea, de vorig seizoen aan Sheffield United verhuurde Dean Henderson en de 37-jarige Lee Grant hebben de voorkeur gekregen boven de Argentijn. Volgens ESPN hebben verschillende ploeggenoten het intern opgenomen voor Romero. Zij hebben zich beklaagd over de in hun ogen oneerlijke behandeling van de 96-voudig Argentijns international, die al sinds 2015 de stand-in van De Gea is.

Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt Romero aan het einde van het seizoen transfervrij. Zijn contract op Old Trafford loopt af.