'Bom barst bij Juventus: Dybala hekelt Pirlo en botst in tunnel met directeur'

'Bom barst bij Juventus: Dybala hekelt Pirlo en botst in tunnel met directeur'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 13:34zo 18-10-2020 om 13:34

Laatste update: zondag 18 oktober 2020 om 14:13zo 18-10-2020 om 14:13

Het schijnt hommeles te zijn bij Juventus. Paulo Dybala werd zaterdag voor de uitwedstrijd tegen Crotone (1-1) gepasseerd door trainer Andrea Pirlo en zou na afloop zijn gebotst met sportief directeur Fabio Paratici.

Juventus speelde zaterdagavond de vierde competitiewedstrijd van het seizoen en opnieuw kreeg Dybala geen kans: zijn teller staat op welgeteld nul minuten. De Argentijnse aanvaller kampte met fysieke ongemakken, waaronder maag-darmproblemen, maar vond dat hij best had kunnen spelen tegen Crotone.

Volgens berichten van Tuttosport is Dybala woedend over het feit dat Pirlo hem weer niet heeft opgesteld. In de spelerstunnel naar de kleedkamers zou het na afloop tot een aanvaring zijn gekomen met Paratici, die onder meer gaat over contracten en het aan- en verkoopbeleid in Turijn.

Ook het Twitter-gedrag van Dybala zorgt voor gefronste wenkbrauwen in Italië. Volgens diverse media gaf hij een 'like' aan een bericht waarin Pirlo werd bekritiseerd. 'Ik vraag me af waarom je Dybala dan meeneemt naar Crotone als je hem geen minuten geeft?', aldus Fabiana Della Valle van La Gazzetta dello Sport.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws