El Allouchi keihard geraakt door coronavirus: 'Ben 3,5 kilo afgevallen'

El Allouchi keihard geraakt door coronavirus: 'Ben 3,5 kilo afgevallen'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 09:14do 22-10-2020 om 09:14

Laatste update: donderdag 22 oktober 2020 om 09:53do 22-10-2020 om 09:53

Mounir El Allouchi is weer hersteld van het coronavirus, maar de 26-jarige middenvelder van NAC Breda heeft ontzettend veel last gehad van de ziekte.

Het begon volgens El Allouchi met wat geur- en smaakverlies. "Eerst dacht ik dat er weinig aan de hand was. Ik ben vaker verkouden. Op een gegeven moment kon ik nauwelijks staan", zegt de NAC-speler in het BN DeStem. "Ik lag op de bank en als ik opstond, werd het licht in mijn hoofd. Ik had het koud, kreeg rillingen. 's Nachts heel veel zweten. En als ik midden in de nacht wilde opstaan, viel ik bijna flauw. Ik moest me vasthouden aan de deur om niet te vallen."

El Allouchi is twee tot drie dagen 'heftig ziek geweest'. "In twee weken ben ik 3,5 kilo afgevallen. Het is er keihard ingeslagen, terwijl er aanvankelijk vrij weinig aan de hand was. Totdat ik na Jong Ajax thuis na een uur op de bank te hebben gelegen duizelig werd. Twee weken ben ik het huis niet uit geweest. Als je een griepje hebt, kan je ermee dealen. Dit was andere koek. Echt heel zwaar, man. Ook mentaal."

El Allouchi is inmiddels weer in training en keerde maandag terug tijdens de 0-4 nederlaag van NAC tegen SC Cambuur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws