Bioscoop haalt streep door MVV-wedstrijden na streaker en 'ontoelaatbaar gedrag'

Bioscoop haalt streep door MVV-wedstrijden na streaker en 'ontoelaatbaar gedrag'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 14:30vr 23-10-2020 om 14:30

Slecht nieuws voor alle MVV-fans die hun club op het witte doek wilden aanschouwen. De wedstrijden van de Sterrendragers zouden de komende weken te zien zijn in een bioscoop in Maastricht, maar door een streaker bij de beelden van de uitwedstrijd bij Excelsior heeft het filmhuis besloten om de stekker uit het project te trekken.

Er waren al kaarten verkocht voor de wedstrijden die MVV tegen Jong Ajax (vrijdag 23 oktober) en Helmond Sport (vrijdag 30 oktober) zou spelen. De duels zijn echter niet te zien in de bioscoop en de bezoekers krijgen hun geld terug omdat er een streaker rondrende tijdens de eerste wedstrijd die op het witte doek werd vertoond.

De bioscoop heeft daarop besloten om af te zien van het uitzenden van volgende duels. "Dit vanwege ontoelaatbaar gedrag binnen de zaal afgelopen vrijdag", laat een woordvoerder van het filmhuis weten aan RTV Maastricht. Er zijn beelden opgedoken van joelende en roepende MVV-fans terwijl een streaker een ronde maakt in de bioscoopzaal. Op het scherm was de uitwedstrijd bij Excelsior (2-0) te zien.

Veel clubs kiezen er voor om hun wedstrijden in samenwerking met FOX Sports en lokale bioscopen op het witte doek uit te laten zenden, omdat supporters voorlopig niet meer welkom zijn in de stadions en een groep van dertig personen wel in de zaal mag zitten om naar de wedstrijd te kijken. In Maastricht zal dat dus voorlopig niet meer gebeuren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws