RKC baalt van punt tegen Feyenoord: 'Stiekem zijn we een beetje teleurgesteld'

RKC baalt van punt tegen Feyenoord: 'Stiekem zijn we een beetje teleurgesteld'

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 20:28zo 25-10-2020 om 20:28

Fred Grim vond het stiekem een beetje jammer dat RKC met 2-2 gelijkspeelde tegen Feyenoord. De Brabanders stonden met nog tien minuten te gaan op voorsprong, maar konden die niet vasthouden.

Ridgeciano Haps maakte een fraaie goal, waardoor beide ploegen met één puntje genoegen moesten nemen. "Als ik heel eerlijk ben, dan moet ik zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben", zegt de trainer van RKC voor de camera van FOX Sports. "We staan in minuut 82 op voorsprong en dan wil je dat over de streep trekken. Maar dat neemt niet weg dat ik heel blij ben met de manier waarop mijn team gespeeld heeft."

Toch had RKC volgens Grim wat koelbloediger moeten zijn in de afwerking. "Het voelt wel alsof we onszelf tekort hebben gedaan", vertelt de oefenmeester dan ook. "Als we wat meer oog zouden hebben voor elkaar in de eindfase, dan hadden we een goaltje meer kunnen pakken. Maar ik zag beleving, agressie en strijd bij mijn team en dat wilden we graag. Ik zie het voetbal terugkomen wat ik graag speel met mijn team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws