'FC Utrecht is de opties al aan het verkennen: ik ben daar volgens mij één van'

'FC Utrecht is de opties al aan het verkennen: ik ben daar volgens mij één van'

08-11-2020 15:50
18

René Hake maakte zondagmiddag zijn debuut als hoofdtrainer van FC Utrecht, dat het thuis opnam tegen Ajax. Of het een eenmalig optreden betrof of niet, durfde de doorgeschoven Jong FC Utrecht-trainer niet te zeggen.

De Domstedelingen zagen John van den Brom deze week naar het Belgische KRC Genk verkassen: Hake nam op interimbasis de leiding over. Hoe de trainersvacature in De Galgenwaard wordt ingevuld, kon de 48-jarige Drent niet zeggen. "Geen idee, er staat niets gepland. Dus we wachten af", liet hij na FC Utrecht-Ajax weten aan FOX Sports.

Hake sloot echter niet uit dat de clubleiding alsnog met hem in gesprek gaat. "Ze zijn al andere opties aan het verkennen. En ik ben daar volgens mij één van. Dan is het aan hen om een moment te kiezen om de keuze te maken die ze willen maken", aldus Hake. "Ik heb al met Jordy (Zuidam, technisch manager van dienst, red.) om tafel gezeten. Ik ga ervan uit dat ik de eerste was om het over te nemen. Maar als er geen vervolg komt in deze rol, dan blijf ik gewoon werkzaam bij FC Utrecht in een andere rol. Jong FC Utrecht-Roda morgen (maandag, red.)..."