'Gretige nieuwkomer krijgt dankzij blessure Busquets eerste kans van Koeman'

'Gretige nieuwkomer krijgt dankzij blessure Busquets eerste kans van Koeman'

18-11-2020 19:18
8

Ronald Koeman gaat Miralem Pjanic naar alle waarschijnlijkheid een kans geven tijdens de kraker tegen Atlético Madrid. De dertigjarige middenvelder wacht nog op zijn eerste basisplek in competitieverband: een blessure van vaste waarde Sergio Busquets zou hier verandering in kunnen brengen.

Dat meldt Mundo Deportivo. Pjanic kwam afgelopen zomer over van Juventus en is dit seizoen de stand-in van Busquets en Frenkie de Jong. Doordat Busquets een knieblessure opliep tijdens de interlandwedstrijd Zwitserland-Spanje, zou Pjanic nu de kans kunnen krijgen om zich in de kijker te spelen. Die blessure lijkt mee te vallen, al komt de kraker tegen Atlético nog te vroeg.

Wedden

Meer odds

De Bosniër liet na afloop van de laatste wedstrijd van Barça, tegen Real Betis, weten niet happy te zijn met zijn huidige rol bij de Catalanen. "Ik wil mijn stempel drukken. Ik zit bij de beste club ter wereld en met de speelstijl die ik altijd al heb willen spelen. Maar ik ben nog steeds niet tevreden", zo benadrukte Pjanic in gesprek met het Franse Canal+.

Barcelona en Atlético staan zaterdagavond om 21:00 uur tegen over elkaar in Madrid. Atlético zal in die wedstrijd geen beroep kunnen doen op Luis Suárez, omdat hij besmet is met het coronavirus. Barcelona bezet momenteel de achtste plaats in de competitie. Atlético doet het met een derde plek beduidend beter.