Twente baalt van regelgeving: 'Nu is Godfried de pineut, dat is vervelend'

Twente baalt van regelgeving: 'Nu is Godfried de pineut, dat is vervelend'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 14:44vr 20-11-2020 om 14:44

Godfried Roemeratoe moet de wedstrijd van FC Twente tegen PSV mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder is in de buurt van de positief geteste Queensy Menig geweest en mag zondag pas getest worden.

Menig onderging vrijdagmorgen een test en bij een negatieve uitslag kan hij alsnog aansluiten bij de selectie van de Tukkers. Roemeratoe heeft minder geluk: hij moet vijf dagen in quarantaine omdat hij nauw contact heeft gehad met zijn collega en mag zondag pas getest worden. Daardoor is de kans klein dat hij mee kan spelen tegen PSV.

Ron Jans baalt van de situatie. "Godfried is de pineut", laat de trainer van FC Twente weten aan Tubantia. De middenvelder is klachtenvrij, maar moet per se wachten. "Dat is vervelend, maar zo zijn de regels en daar moeten we ons aan houden."

Als Roemeratoe zondagochtend negatief wordt getest zou hij nog op de bank kunnen zitten bij Twente. De club uit Enschede neemt het zondagmiddag in de eigen Grolsch Veste op tegen PSV. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt en dat biedt de middenvelder de mogelijkheid om met een negatieve testuitslag er toch nog bij te kunnen zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws