Guardiola zorgt voor opvallende wending in Messi-verhalen: 'Dat is wat ik wil'

Guardiola zorgt voor opvallende wending in Messi-verhalen: 'Dat is wat ik wil'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 19:31vr 20-11-2020 om 19:31

Lionel Messi wordt in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Manchester City, maar Pep Guardiola ziet het liefst dat de Argentijn zijn carrière afsluit in Camp Nou. De City-manager laat zijn Barcelona-hart spreken wanneer het over de toekomst van Messi gaat.

"Leo is een Barcelona-speler en als je vraagt naar mijn mening: ik ben een persoon die Barcelona erg dankbaar is voor wat ze voor me hebben gedaan als speler", begint Guardiola op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van zaterdag, geciteerd door Sky Sports. "Ze gaven me alles, vanaf de start. Vanaf mijn tijd in de jeugdopleiding."

Guardiola is dan ook duidelijk over de toekomst van Messi. "Ik wil dat hij zijn carrière daar afsluit", geeft hij aan. "Dat is wat ík wil. Als een Barcelona-fan, hoop ik dat hij daar zijn carrière afsluit." Guardiola wil Messi echter niet onder druk zetten. "Zijn contract loopt na dit seizoen af, we weten niet wat er gaat gebeuren. Het is niet bekend wat er in zijn hoofd omgaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws