Idrissi mag stiekem hopen: 'Hij is een optie, dat gaan we dinsdag bepalen'

Idrissi mag stiekem hopen: 'Hij is een optie, dat gaan we dinsdag bepalen'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 22:15ma 23-11-2020 om 22:15

Oussama Idrissi maakte afgelopen zaterdag zijn debuut voor Sevilla tijdens de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo. De voormalig AZ-aanvaller mag hopen op zijn Champions League-debuut (in het hoofdtoernooi): trainer Julen Lopetegui hint naar een basisplaats voor de Marokkaan.

Sevilla neemt het dinsdagavond op tegen FK Krasnodar. Op de persconferentie voorafgaand aan die wedstrijd gaat Lopetegui in op de situatie van Idrissi. "Idrissi is een nieuwe optie voor ons", vertelt de Sevilla-trainer. Of Idrissi daadwerkelijk gaat spelen, laat Lopetegui nog even in het midden. "Hij is fit, hij is dus een optie. Net zoals de rest van het team dat is. We gaan dinsdag de opstelling bepalen."

De eerste indruk van Idrissi zal een goede zijn geweest. Hij viel afgelopen zaterdag ongeveer tien minuten voor tijd in bij een 2-2 stand en met de aanvaller binnen de lijnen liep Sevilla uiteindelijk uit naar een 4-2 overwinning. De Spaanse ploeg moet het dinsdag wel doen zonder Jesús Navas (34), die in de vorige wedstrijd tegen Krasnodar een rode kaart pakte. Het was de eerste rode kaart in zijn carrière.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws