'Klopp wil gewoon bevoordeeld worden, dat deed Sir Alex vijftien jaar lang'

'Klopp wil gewoon bevoordeeld worden, dat deed Sir Alex vijftien jaar lang'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 11:53di 01-12-2020 om 11:53

Gary Neville ziet veel van Sir Alex Ferguson terug in Liverpool-trainer Jürgen Klopp. De Duitser klaagt de laatste tijd over het drukke schema van The Reds, maar de analist en voormalig verdediger vindt niet dat hij een punt heeft.

Klopp gebruikt de vele blessures om voordeel te krijgen, stelt Neville. "Ik denk niet dat hij een punt heeft over de vermoeidheid van zijn spelers", zegt de analist op Monday Night Football, opgetekend door Sky Sports. "Twee nieuwe grote blessures kunnen Klopp van een nieuwe titel afhouden en dus probeert hij daar voordeel uit te halen. Hij wil iets psychologisch in de hoofden van de mensen brengen."

Dat trucje is Neville wel bekend. De verdediger speelde jarenlang bij Manchester United onder Sir Alex Ferguson. "Hij deed dat vijftien of zestien jaar lang. Hij probeert gewoon een voordeeltje te krijgen om betere resultaten te kunnen halen. Ik heb voor een manager gespeeld die honderden keren geprobeerd heeft om dat te doen. Ieder seizoen probeerde hij weer om bevoordeeld te worden door te zeggen dat het zwaar was en dat wil Klopp nu ook."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws