Klopp: 'Die jongen moet fantastisch slapen of juist helemaal niet na zege op Ajax'

Klopp: 'Die jongen moet fantastisch slapen of juist helemaal niet na zege op Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 11:35do 03-12-2020 om 11:35

Jürgen Klopp is dolblij met Caoimhín Kelleher. De 22-jarige doelman debuteerde tegen Ajax in de Champions League en hield zijn doel schoon (1-0), tot grote vreugde van de Liverpool-manager.

De uitzinnige Klopp sprintte na het laatste fluitsignaal over het veld om Kelleher een knuffel te geven. "Ik overwoog eventjes rustig in de dug-out te blijven vanwege alle camera's. Maar toen dacht ik: ach, who cares...?", aldus Klopp in gesprek met Liverpool TV.

In de slotfase voorkwam Kelleher een goal van Klaas Jan Huntelaar, waarmee hij Liverpool de drie punten schonk. "Hij heeft het fantastisch gedaan", vervolgt Klopp. "Die jongen moet fantastisch slapen of juist helemaal niet. Maar wat het ook wordt, ik hoop dat hij ervan kan genieten."

"We hadden zijn kwaliteiten keihard nodig. Hij is ontzettend sterk aan de bal en dat konden we goed gebruiken in reactie op de pressie van Ajax", aldus de Duitse manager, die sowieso alle jonkies 'fantastisch' vond. "We waren nog niet eerder groepswinnaar na vijf wedstrijden. Voor ons is dat ongelooflijk goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws