Giroud hoopt op verandering bij Chelsea: 'Daar ben ik van overtuigd'

Giroud hoopt op verandering bij Chelsea: 'Daar ben ik van overtuigd'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 09:33vr 04-12-2020 om 09:33

Olivier Giroud hoopt na zijn spectaculaire optreden dinsdagavond tegen Sevilla op meer speeltijd bij Chelsea. De Fransman nam alle treffers voor zijn rekening in de met 0-4 gewonnen groepswedstrijd in de Champions League.

Door de overwinning is de ploeg van Frank Lampard zeker van een plaats in de knock-out fase in de Champions League en stelde het groepswinst veilig. "Een fantastische avond voor ons team", blikt Giroud terug voor de camera van Chelsea TV.

"Ik ben erg blij dat ik met mijn vier goals een belangrijke bijdrage kon leveren. Het doel is behaald en de volgende ronde is binnen", gaat de 34-jarige spits verder.

"Ik wil niet te ambitieus zijn, maar als we ons beste spel spelen denk ik dat we heel ver kunnen komen in de Champions League. We hebben een mooie mix van ervaren en jonge, talentvolle spelers in de groep."

Giroud is pas de tweede Chelsea-speler in de historie die vier doelpunten weet te maken in een Europese wedstrijd. Toch zit de spits veelal op de bank bij The Blues. "Ik ben ervan overtuigd dat ik meer speeltijd ga krijgen. Ik wil ook graag bij Chelsea blijven, want ik wil prijzen winnen met de club."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws