'Er staat geen clausule in het huurcontract dat hij niet tegen Ajax mag spelen'

'Er staat geen clausule in het huurcontract dat hij niet tegen Ajax mag spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 14:08vr 04-12-2020 om 14:08

Marc Overmars heeft geen spijt dat hij Danilo verhuurd heeft aan FC Twente. De Braziliaanse spits is op dit moment topscorer van de Eredivisie en staat zaterdagavond namens de Tukkers tegenover Ajax.

De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers vindt het niet erg dat Danilo mee kan spelen bij Twente. Jaren geleden scoorde Jan Vertonghen als RKC-huurling tegen Ajax, maar dat deert Overmars niet. "We hebben geen clausule in het huurcontract opgenomen dat hij niet tegen Ajax mag spelen", zegt hij tegen Het Parool. "Hij zal zich willen laten gelden tegen ons, maar dan moeten wij zorgen dat we beter zijn."

De ontwikkeling van de Braziliaanse aanvaller, die tot dusver negen treffers maakte en daarmee met Giorgos Giakoumakis en Steven Berghuis topscorer is, stemt Overmars en Ajax tevreden. "We vonden hem nog niet goed genoeg voor Ajax 1, maar wel te goed voor nog een jaar in Jong Ajax", legt hij uit. "Bij een club als FC Twente en met een goede trainer als Ron Jans kan hij zich verder ontwikkelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws