Historische afgang dreigt voor Real Madrid: 'We spelen geen finales, we winnen ze'

Historische afgang dreigt voor Real Madrid: 'We spelen geen finales, we winnen ze'

08-12-2020 17:29 Laatste update: 17:34
20

Real Madrid dreigt voor het eerst in de clubgeschiedenis de knock-outfase van de Champions League mis te lopen: De Koninklijke staat derde in zijn poule en ontvangt koploper Borussia Mönchengladbach op de laatste speeldag. Middenvelder Casemiro is echter vol vertrouwen.

De 28-jarige controleur staat sinds 2013 onder contract bij Real Madrid en heeft sindsdien vier keer de Champions League-beker omhoog mogen houden. "Morgen (woensdag, red.) zal het een finale zijn. En bij deze club leer je dat je nooit finales speelt: je wint ze alleen maar", liet Casemiro weten tijdens de persconferentie van dinsdagmiddag. "Winnen, dat is het enige waar we aan denken."

Real Madrid kan bovendien weer beschikken over boegbeeld Sergio Ramos, die na blessureleed terug is in de selectie. "Nacho en Raphaël Varane hebben het ook prima gedaan, maar hij is één van de besten ooit. We zijn allemaal dolgelukkig dat hij terug is."

Real Madrid trapt woensdag om 21.00 uur af tegen Die Fohlen, Internazionale speelt tegelijkertijd thuis tegen Shakhtar Donetsk. Alles ligt nog open in de ongemeen spannende poule en alle vier de clubs kunnen nog eerste én laatste worden.