'PSV is een club met fijne tradities en een uitstraling die me heel goed bevalt'

'PSV is een club met fijne tradities en een uitstraling die me heel goed bevalt'

11-12-2020 16:29
140

Roger Schmidt geniet van zijn eerste maanden als trainer van PSV. De Duitser mist de supporters in het Philips Stadion, maar heeft zichzelf en zijn team ten doel gesteld om er goed voor te staan wanneer ze weer terug mogen komen.

Schmidt krijgt de tijd om PSV naar zijn hand te zetten en dat bevalt hem prima. De jonge ploeg doet het volgens de trainer naar behoren. "Dat komt door die jongens zelf, maar ook door de club en de omstandigheden waaronder je hier kunt werken", klinkt het volgens het Eindhovens Dagblad op de persconferentie ter voorbereiding op het competitieduel met FC Utrecht. "Het is mooi om daarvan deel uit te mogen maken."

De Duitser spreekt de hoop uit dat hij zijn vreugde snel kan delen met een vol stadion in Eindhoven. "Ik heb PSV leren kennen als een club met fijne tradities en een uitstraling die me heel goed bevalt. Het is nu erg lastig zonder toeschouwers, maar ook daarin hebben we onze weg gevonden. Het gaat er nu om om goed in positie te blijven en daar nog te zijn op het moment dat onze supporters terugkeren in de stadions."