Perez geschokt door Promes: Zelf heb ik meestal geen mes bij me, jullie wel?

Perez geschokt door Promes: "Zelf heb ik meestal geen mes bij me, jullie wel?"

13-12-2020 16:36 Laatste update: 17:10
72

Kenneth Perez en Arnold Bruggink zijn geshockeerd door het nieuws rond Quincy Promes. De aanvaller van Ajax is gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij.

Bij het incident raakte een familielid zwaargewond, onthulde De Telegraaf zondagochtend. Op dit moment wordt de Ajacied verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Dat is een vergrijp waar volgens de ochtendkrant maximaal vier jaar gevangenisstraf op staat.

"Ik kan me niet heugen dat er ooit zoiets is gebeurd met een Eredivisie-voetballer", zegt FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen. "Echt heftig", reageert Arnold Bruggink. "Ik schrok me echt kapot toen ik het nieuws hoorde."

Kenneth Perez vindt het moeilijk om er iets over te zeggen. "Het is zo lang geleden (eind juli, red.). Al die tijd heeft Promes het met zich meegedragen. Je kunt niet iemand veroordelen voordat het daadwerkelijk zo is en we weten niet wat daar echt gebeurd is... Maar het is wel een heftige aanklacht." Hoofdschuddend: "Zelf heb ik meestal geen mes bij me, jullie wel?"