Hake neemt het op tegen 'boezemvriend' bij Ajax: 'Ja, dat is altijd lekker'

Hake neemt het op tegen 'boezemvriend' bij Ajax: 'Ja, dat is altijd lekker'

15-12-2020 17:47
41

René Hake heeft vertrouwen in een goed resultaat tegen Ajax in de KNVB Beker aankomende woensdag. Hij neemt het met zijn FC Utrecht op tegen het Ajax van Erik ten Hag, een goede vriend van hem. Wat Hake betreft gaat die vriendschap woensdag even in de ijskast.

Hake kijkt alvast vooruit op de wedstrijd tegen Ajax en is van mening dat Utrecht een resultaat kan behalen in de Johan Cruijff Arena. Of het helpt dat de Arena leeg blijft, durft hij niet te zeggen. "Die conclusie kan je achteraf trekken", stelt Hake in gesprek met het clubkanaal. "Uiteindelijk gaat het erom wat wij leveren. We moeten goed georganiseerd zijn en Ajax goed bespelen, om ze niet in hun spel te laten komen. Als dat lukt, en we kunnen het geloof en vertrouwen houden, is het voor ons mogelijk om de volgende ronde te halen."

Het duel tussen Ajax en Utrecht is ook een strijd tussen 'boezemvrienden' Ten Hag en Hake. Laatstgenoemde hoopt woensdagavond als winnaar uit de strijd te komen. "Ja, dat is altijd lekker. Dat zal voor ons allebei gelden, maar ik zie toch graag dat ik aan de goede kant van de score sta. Dan moet Erik maar even passen."