Ziyech staat voor rentree bij Chelsea, wellicht zelfs een basisplaats tegen City

Ziyech staat voor rentree bij Chelsea, wellicht zelfs een basisplaats tegen City

01-01-2021 15:03 Laatste update: 15:22
55

Hakim Ziyech komt steeds dichterbij zijn rentree in de voetbalwereld. De 27-jarige spelmaker van Chelsea kan aankomende zondag voor het eerst sinds 5 december weer minuten gaan maken voor de ploeg van Frank Lampard.

De Marokkaan viel begin december tijdens het competitieduel met Leeds United uit met een hamstringblessure en kwam daarna niet meer in actie voor The Blues. Frank Lampard liet vrijdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Manchester City weten dat Ziyech dichtbij zijn rentree is.

Wedden

Meer odds

"De afgelopen twee, drie dagen heeft hij meegetraind, maar ik heb nog niet besloten of hij zal starten zondag" legt Lampard uit. Chelsea kan de terugkeer van Ziyech goed gebruiken. De ploeg uit Londen wist slechts één wedstrijd sinds de blessure van de spelverdeler winnend af te sluiten.

Zondag komt Manchester City naar Stamford Bridge. Chelsea, dat zesde staat in de Premier League, heeft evenveel punten als de ploeg van Pep Guardiola. City staat op plek acht, maar heeft ten opzichte van Chelsea nog twee wedstrijden tegoed. De wedstrijd begint zondag om 17.30 uur (Nederlandse tijd).