VI: Heerenveen werkt alvast aan de toekomst en shopt bij Rijeka én NEC

VI: Heerenveen werkt alvast aan de toekomst en shopt bij Rijeka én NEC

Gepubliceerd: vrijdag 1 januari 2021 om 15:36vr 01-01-2021 om 15:36

Laatste update: vrijdag 1 januari 2021 om 15:54vr 01-01-2021 om 15:54

SC Heerenveen doet op de eerste dag van 2021 direct goede zaken. Voetbal International bericht dat de Friezen zich met twee spelers gaan versterken: de 25-jarige Kroaat Tibor Halilovic en de achttienjarige Nijmegenaar Syb van Ottele.

Middenvelder Halilovic komt over van HNK Rijeka, dat AZ onlangs uit de Europa League kegelde. De komst van de Kroaat is volgens VI al bezegeld: hij zal op korte termijn gepresenteerd worden in het Abe Lenstra Stadion. Met de komst van Halilovic speelt Heerenveen alvast in op een vertrek van uitblinker Joey Veerman.

Ook Van Ottele is op weg naar Friesland, meldt VI in navolging van Omroep Gelderland. De achttienjarige verdediger annex middenvelder is dit seizoen doorgebroken bij NEC, loopt over een half jaar uit zijn contract en wil graag naar Friesland. Of dat in januari of pas na dit seizoen gebeurt, is nog onduidelijk: Heerenveen en NEC moeten daarover nog onderhandelen. Ook de transfer van Van Ottele is er een met het oog op de toekomst. De geboren Nijmegenaar wordt klaargestoomd voor de opvolging van huurling Jan Paul van Hecke, die na het seizoen terugkeert naar Brighton & Hove Albion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws