Overmars nam contact op met Lang: 'Dat raakt me, maar doet me ook pijn'

Overmars nam contact op met Lang: 'Dat raakt me, maar doet me ook pijn'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 23:48vr 15-01-2021 om 23:48

Noa Lang is ontzettend teleurgesteld dat hij zijn grote droom niet heeft waar kunnen maken. De vleugelaanvaller wist al van kinds af aan dat hij koste wat het koste wilde slagen bij Ajax.

Nu speelt Lang bij Club Brugge, waar hij voorlopig één van de uitblinkers is. Dat had de Rotterdammer graag anders gezien. "Het was mijn droom om bij Ajax door te breken en een succes te worden", zegt hij in een groot interview met De Telegraaf. "Ik baal ervan dat het bij die ene wedstrijd bij FC Twente (waar Lang een hattrick maakte, red.) is gebleven. Ik weet dat er veel meer in zat en dat weet men bij Ajax ook."

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, neemt nog geregeld contact op. "Laatst kreeg ik een berichtje van hem, dat ik het goed doe in Brugge en dat hij trots op me is. Daarvoor had hij al gestuurd dat hij me met pijn in het hart liet gaan. Dat raakt me en vind ik mooi, maar het doet ook pijn. In Amsterdam wilde ik slagen. Ik heb na mijn vertrek bij Ajax gehuild, meerdere keren."

Uiteindelijk voelde Lang geen vertrouwen van Erik ten Hag en was dat één van de redenen om te vertrekken uit de Johan Cruijff Arena. "Ik voelde het vertrouwen van heel veel mensen, maar de trainer bood me geen perspectief. Er wordt altijd gezegd dat je het zelf moet afdwingen. Maar dat kan niet als je nooit een kans krijgt. In de voorbereiding liet ik het zien, maar daarna speelde ik nooit. Dan wordt het lastig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Ajax een goede beslissing gemaakt door Lang te verkopen?

Ja
60%
Nee
40%
(5438 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws