Ten Hag weet bij welke club Huntelaar in de zomer zijn loopbaan gaat beëindigen

Ten Hag weet bij welke club Huntelaar in de zomer zijn loopbaan gaat beëindigen

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 20:12zo 17-01-2021 om 20:12

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 20:15zo 17-01-2021 om 20:15

Erik ten Hag weet hoe de sportieve toekomst van Klaas Jan Huntelaar eruitziet. Dat stelt de Ajax-trainer na de Klassieker. Of het Ajax of Schalke 04 wordt, blijft nog de vraag.

Ten Hag zegt te weten bij welke club Huntelaar zijn loopbaan aan het einde van het seizoen gaat beëindigen. "Zoals je weet praat ik nog wel eens met hem", wordt hij geciteerd door De Telegraaf. "Maar als we nieuws hebben, dan brengen we dat naar buiten. Zo doen we dat altijd."

Huntelaar loodste Ajax donderdagavond naar de drie punten bij FC Twente, maar raakte ook geblesseerd aan zijn kuit. Hij ontbrak daardoor tegen Feyenoord. Wel zat de Achterhoeker zondagmiddag op de tribune van de Johan Cruijff Arena. Volgens het Duitse BILD heeft Huntelaar zijn keuze gemaakt: Schalke gaat hem vermoedelijk snel presenteren.

"Het is lastig, voor alles spreekt wat", liet Huntelaar eerder deze week weten. "Schalke is in de problemen en heeft me misschien harder nodig, maar bij Ajax krijg je misschien een mooier einde. Het is alsof je moet kiezen tussen mijn kinderen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws