'Aanwinsten renderen niet, Chelsea denkt aan Duits sprekende Lampard-opvolger'

'Aanwinsten renderen niet, Chelsea denkt aan Duits sprekende Lampard-opvolger'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 11:57wo 20-01-2021 om 11:57

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 12:02wo 20-01-2021 om 12:02

Chelsea kreeg dinsdagavond tegen Leicester City de volgende klap te verwerken: in het King Power Stadium werd er met 2-0 verloren, waardoor de baan van Frank Lampard aan een zijden draadje hangt. Chelsea zou al zoeken naar een vervanger en denkt aan een Duits sprekende trainer.

Dat meldt The Athletic. Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick zouden in beeld zijn bij The Blues, die in een vormcrisis zitten. Daar zit een duidelijke reden achter: Chelsea wil dat aanwinsten Timo Werner en Kai Havertz beter gaan renderen op Stamford Bridge. Een trainer die de Duitse taal machtig is kan daarbij helpen. De twee zitten onder Lampard regelmatig op de bank en dat is de Chelsea-leiding een doorn in het oog.

Nagelsmann is op dit moment de enige van de drie kandidaten die een club heeft. Hij staat sinds 2019 aan het roer bij RB Leipzig, waarmee hij vorig seizoen de halve finales van de Champions League wist te bereiken. Daarin was Paris Saint-Germain te sterk. Tuchel, destijds trainer van PSG, is inmiddels de laan uitgestuurd in Parijs en kan daardoor transfervrij worden opgepikt. Rangnick vertrok in het seizoen 2018/2019 bij Leipzig en is sinds dat moment clubloos.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie is de juiste opvolger van Lampard bij Chelsea?

Rangnick
5%
Nagelsmann
36%
Tuchel
34%
Iemand anders...
25%
(998 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws