Tegenvaller voor Huntelaar: rentree uitgesteld vanwege lichte blessure

Tegenvaller voor Huntelaar: rentree uitgesteld vanwege lichte blessure

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 18:34wo 20-01-2021 om 18:34

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 18:36wo 20-01-2021 om 18:36

Klaas-Jan Huntelaar moet zijn rentree bij Schalke 04 nog even uitstellen. De oud-spits van Ajax heeft nog te veel last van zijn kuitblessure en moet de competitiewedstrijd tegen 1.FC Köln van woensdagavond aan zich voorbij laten gaan.

De hekkensluiter van de Bundesliga krijgt woensdagavond bezoek van 1.FC Köln, maar kan in deze wedstrijd nog geen beroep doen op kersverse aanwinst Klaas-Jan Huntelaar. De 37-jarige spits ontbreekt in de wedstrijdselectie vanwege een lichte kuitblessure, meldt de nummer laatst van de Bundesliga in aanloop naar de kraker tegen de nummer zestien van de ranglijst. Bij een overwinning tegen Köln verkleint Schalke het gat naar twee punten en klimt het over 1.FSV Mainz 05 heen, dat momenteel de zeventiende plaats in bezit heeft.

Huntelaar, die afgelopen dinsdag zijn terugkeer naar Schalke afrondde, zat gedurende zijn laatste competitiewedstrijd in dienst van Ajax door zijn kuitblessure ook al niet bij de wedstrijdselectie. Mogelijk maakt Huntelaar aankomende weekend zijn officiële rentree bij Schalke. De geplaagde club uit Gelsenkirchen neemt het dan in op tegen koploper Bayern München.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws