'Noa Lang is de beste speler van de Belgische competitie, denk ik'

'Noa Lang is de beste speler van de Belgische competitie, denk ik'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 00:02di 26-01-2021 om 00:02

Noa Lang gaat als de bliksem in België. Dankzij de inbreng van de oud-Ajacied won Club Brugge zondag met 3-2 van KRC Genk. Analist Filip Joos is vol lof over hem.

"Hij is op dit moment de beste speler van de competitie, denk ik", zegt Joos bij Extra Time, een Belgisch voetbalpraatprogramma. "Dat is echt pure klasse. Ze bestoken eigenlijk voortdurend de punten van de zestien meter, want daar ligt nog ruimte, daar liggen corridors. Zo doet Manchester City dat ook bijvoorbeeld. Die banden, daar zijn ze super sterk in."

Brandon Mechele maakte de winnende goal voor Club Brugge. De assist kwam van Lang. "Ook die bal, geef hem toch maar eens ... Hij ziet het, maakt oogcontact met Mechele en die werkt het fijntjes af. Fantastische goal, want ook die pass is ideaal. Hij is voortdurend in beweging, hij slingert over het veld, hij dribbelt graag, maar hij zal altijd op het juiste moment afspelen. Het is geen pingelaar", zegt Joos.

"Het is altijd de individuele kwaliteit die het verschil maakt", voegt Wesley Sonck toe. "Dan kan je nog zoveel variaties en veranderingen hebben als je wilt ... Uiteindelijk zijn het de jongens vooraan, met de individuele kwaliteiten, die het verschil maken. Altijd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws