Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

'Zirkzee vertrekt voor ruim tien miljoen bij Bayern en heeft twee opties'

'Zirkzee vertrekt voor ruim tien miljoen bij Bayern en heeft twee opties'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 18:35di 26-01-2021 om 18:35

Joshua Zirkzee vertrekt nog deze transferperiode naar Everton of Parma. De twee clubs hebben eenzelfde soort bod gedaan op de spits van Bayern en de club gaat nu een beslissing maken.

Volgens Sky Sports Deutschland heeft zowel Everton als Parma een bod van meer dan tien miljoen euro neergelegd in München. Het zou daarbij gaan om een verhuurperiode met een verplichte optie tot koop. Zirkzee is tevreden met beide opties en wacht nu af welke beslissing Bayern zal gaan maken.

Der Rekordmeister is blij dat de 19-jarige Schiedammer nog deze transferperiode kan vertrekken. Ze zijn niet tevreden over zijn ontwikkeling en trainer Hansi Flick kwam al eens in aanvaring met Zirkzee. De kans is dus groot dat de jonge spits zijn loopbaan in Engeland of Italië zal vervolgen.

Heracles Almelo zat in een vroeg stadium ook nog op het vinkentouw, maar zij hebben nu Ahmed Kutucu van Schalke 04 gehuurd en zoeken niet meer naar een spits. Ook Feyenoord, dat in de zomer nog in beeld was als volgende bestemming voor Zirkzee, liet in januari niets van zich horen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws