Update: Feyenoord bevestigt deal met Excelsior en leent opnieuw talent uit

Update: Feyenoord bevestigt deal met Excelsior en leent opnieuw talent uit

30-01-2021 18:13 Laatste update: 18:11
41

De volgende speler van Feyenoord O21 lijkt op weg naar de Keuken Kampioen Divisie. Sondre Skogen gaat het seizoen afmaken bij stadsgenoot Excelsior, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De ochtendkrant geeft aan dat Skogen door technisch directeur Frank Arnesen naar de buurman uit Kralingen is gestuurd. De spelers van Feyenoord O21 mogen geen wedstrijden spelen vanwege de coronamaatregelen. De beloftenteams van concurrenten FC Utrecht, Ajax, AZ en PSV mogen dat wél, omdat ze actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie. 

Het is daarom van belang dat de spelers van Feyenoord O21 aan de slag kunnen bij een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Eerder werden Naoufal Bannis, Mikael Johnson en Bernardo Silva al verhuurd aan FC Dordrecht, Dylan Vente maakt het seizoen op huurbasis af bij Roda JC. Arnesen is ook nog op zoek naar een club voor Achraf El Bouchataoui, maar voor hem is er nog geen concrete interesse.

Update: Skogen maakt het seizoen inderdaad bij de buren uit Kralingen af. De twintigjarige Noor wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Excelsior. "Sondre kan op deze manier de nodige vlieguren maken in de Keuken Kampioen Divisie. Dat is voor een jonge, talentvolle speler als hij belangrijk. Dubbel zo belangrijk nu zijn eigen competitie met Feyenoord Onder 21 stil ligt", laat directeur Arnesen weten aan de Feyenoord-kanalen. Skogen ligt nog tot het einde van het seizoen vast bij Feyenoord, dat echter nog een tweejarige optie in diens contract kan lichten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s