Uitblinker Tissoudali is dicht bij transfer: Wij zijn eruit, nu de clubs nog

Uitblinker Tissoudali is dicht bij transfer: "Wij zijn eruit, nu de clubs nog"

Gepubliceerd: zondag 31 januari 2021 om 22:20zo 31-01-2021 om 22:20

Laatste update: maandag 1 februari 2021 om 13:11ma 01-02-2021 om 13:11

Tarik Tissoudali gaat waarschijnlijk een transfer maken. De 27-jarige Amsterdammer is hard op weg naar AA Gent. Gent moet nog wel een definitief akkoord zien te bereiken met Beerschot, de huidige club van Tissoudali.

"Wij zijn eruit, nu de clubs nog", laat zaakwaarnemer Menno Groenveld weten aan VoetbalPrimeur. Tissoudali kwam zaterdag nog in actie voor Beerschot in de wedstrijd tegen OH Leuven. Hij maakte de enige goal van de wedstrijd en staat dit seizoen op acht treffers in zestien wedstrijden. Waarschijnlijk was het zijn afscheidswedstrijd.

Er was veel belangstelling voor Tissoudali. Meerdere clubs uit de Serie A hadden interesse en DC United heeft zich op het laatste moment nog voor hem gemeld, maar AA Gent is hard op weg om de strijd te gaan winnen. Tissoudali meldde zich zondagmiddag bij Gent voor de medische keuring, die volgens Belgische media succesvol verlopen is. 

Tissoudali speelt sinds de zomer van 2018 voor Beerschot. In Nederland droeg hij het shirt van Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap. Tissoudali speelde ook voor het Franse Le Havre.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws