BILD: Tuchel legt verlanglijst met drie namen neer bij Chelsea-leiding

BILD: Tuchel legt verlanglijst met drie namen neer bij Chelsea-leiding

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 08:54wo 03-02-2021 om 08:54

Thomas Tuchel heeft zijn oog laten vallen op Bayern München-verdediger Niklas Süle. Volgens BILD wil de nieuwe Chelsea-trainer het aantal Duitsers bij The Blues nog wat omhoog krikken. Ook David Alaba en Dayot Upamecano zijn in beeld.

Tuchel staat nog maar net aan het roer bij Chelsea, maar heeft al een verlanglijstje voor de zomerse transferperiode neergelegd bij de clubleiding. De manager wil graag een extra centrale verdediger toevoegen aan de selectie en Süle staat op de shortlist, zo meldt BILD.

Hij is niet de enige Bayern-speler die in de belangstelling staat van The Blues, die ook nog steeds hopen op de handtekening van Alaba. De Oostenrijker is aanstaande zomer transfervrij, maar heeft naar verluidt een voorkeur voor een transfer naar Spanje. Hij wordt gelinkt aan Real Madrid en FC Barcelona.

Naast Alaba en Süle staat ook RB Leipzig-verdediger Upamecano op de lijst van Tuchel. De Fransman staat ook in de belangstelling van Bayern, dat in hem een uitstekende vervanger ziet van Alaba.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws