Klopp niét onder vuur binnen Liverpool: 'Zijn jullie helemaal gek geworden?'

Klopp niét onder vuur binnen Liverpool: 'Zijn jullie helemaal gek geworden?'

14-02-2021 14:55
25

De baan van Jürgen Klopp bij Liverpool is onzeker. Althans, dat gerucht deed zaterdagavond de ronde na het debacle tegen Leicester City. Er klopt echter niets van.

Klopp maakte een vermoeide en emotionele indruk na de nederlaag van Liverpool tegen Leicester, dat binnen vijf minuten een 0-1 achterstand kantelde naar een 3-1 zege. "Ik kan het niet geloven, maar ik denk dat ons gewonnen moeten geven in de titelstrijd. Ik denk niet dat we het gat nog kunnen dichten dit seizoen, om eerlijk te zijn", zei de Duitse manager.

Vervolgens gonsde het van de geruchten rond Klopp: sommige supporters pleitten voor zijn ontslag, terwijl hij ook niet meer de unanieme steun van de Liverpool-leiding zou hebben. 'Complete onzin', zo laat men vanuit de club weten. Gary Lineker spreekt er schande van. 'Een vraag voor een kleine minderheid van de Liverpool-fans: zijn jullie helemaal gek geworden?'

Terwijl nog geen tweederde van de Premier League is afgewerkt, staat Liverpool al dertien punten achter op koploper Manchester City, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft. De machine van Klopp won in 2019 de Champions League en greep afgelopen jaar de eerste landstitel in dertig jaar.